Avoimin mielin kuvattavaksi 

 

Referenssejä

Tässä muutamia esimerkkejä siitä mitä saan aikaan kameran kanssa. Kuvaustapahtumassa yritän ottaa kuvattavan huomioon ja saada hänet valokuvaan mahdollisimman parhaalla ja edustavalla tavalla.


Haluatko nauttia elämäsi tärkeimmistä hetkistä huolettomasti - tilaa ammattikuvaaja ikuistamaan ne ja nauti niistä siten myös jälkeenpäin ja voit palata tunnelmiin aina uudellen ja uudelleen.

Vaikka minulla ei ole kiinteää studiota niin pystyn nopeasti rakentamaan sellaisen. Onko sinulla sopiva paikka missä haluaisit tulla kuvatuksi studiomaisesti? Se onnistuu sillä kalustoni on liikuteltavissa. Studiovaloilla voin totetuttaa useita erilaisia valaisuja värivaloja unohtamatta.

Muotokuvattavan henkilön pyrin sijoittamaan miljööseen mahdollisimman edustavasti. Yleensä lähistältä löytyy jokin kiva paikka - ehkä kuvattavalle itselleen tärkeä - joka tuo kuvattavan esille parhaalla ja kivalla tavalla. Joskus luonnonolosuhteet voivat tehdä tepposet, mutta myös usein käy niin että haastavat olosuhteet osaava valokuvaaja voikin...